Атокозметика

Автокозметика. Автокозметиката е специализирана група от продукти, разработени за подобряване на външния вид и поддържане на състоянието на автомобилите. Тези продукти предоставят различни функции, включително почистване, полиране, защита и обновление на различни повърхности на автомобила.

Шампоани за автомобили:

Специални формулирани почистващи средства, предназначени за деликатно премахване на замърсявания от купето на автомобила. Те съдържат вещества, които почистват без да повреждат боята и лака.

Восъци и полироли:

Продукти, използвани за подхранване, полиране и защита на външната повърхност на автомобила. Восъците създават защитен слой, който предпазва боята от влиянието на околната среда.

Почистващи средства за стъкла:

Специализирани продукти за чистене и поддържане на прозрачността на стъклата. Те отстраняват петна, налет и други замърсявания, предоставяйки ясна видимост.

Продукти за грижа за гуми и джанти:Средства, предназначени за придаване на блясък на гумите и джантите, като същевременно предпазват от външни влияния, като мръсотия и ултравиолетова радиация.

Средства за грижа за салона:

Включват почистващи средства за тапицерия, кондиционери за кожа, почистващи препарати за вътрешните повърхности и други продукти за поддържане на чистотата и свежестта в салона.

Противодъжд и хидрофобни покрития:

Продукти, които създават защитно покритие на външните повърхности, отблъскващи вода и предпазващи от влага и корозия.

Продукти за грижа за пластмасови детайли:

Средства за почистване и възстановяване на цвета на пластмасовите детайли, като брони, спойлери и други.

Автоспреи и детейлъри:

Специализирани продукти за бързо и лесно подобряване на външния вид на автомобила, като се фокусират върху конкретни области или детайли. Те често са универсални и лесни за прилагане.