Парфюм за автомобили “Black Orchid”

9.39 лв.

Ароматизатор за автомобили “Black Orchid” – 100 мл.

Описание

Парфюм за автомобили “Black Orchid”

Парфюм за автомобили “Black Orchid”. Вдъхновен от красивите цветове на черна орхидея, този парфюм за автомобили носи уханието на екзотика! От древни времена цветовете на илан-иланг са считани за аромата на любовта и чувствеността. Иланг-иланг отпуска, стимулира и успокоява. Шоколадът добавя сладост в букета от аромати на този парфюм за коли. Допълнителен акцент внасят разнообразните подправки, които правят парфюма интересен и богат на аромати. С този парфюм твоята кола ще ухае зашеметяващо!

Тип аромата: сладък и чувствен

Начин на приложение:

Използвайте за ароматизиране на автомобила. Пръснете парфюма след почистване на автомобила. Не пръскайте на по-малко от 1 м. от дамаски и тавани, за да не останат петна върху материята. Не използвайте вместо парфюм за тяло или за ароматизиране на дрехи. Не пръскайте по време на движение!

Вид: тип спрей – 100 мл.

Парфюма не е предназначен за употреба върху хора и животни. Може да причини увреждане на очите! Да не се вдишва! Не поемайте през устата! Да се пази от деца! При алергична реакция, посетете лекар!

Съхранение: За да се радвате по-дълго на този изискан аромат, съхранявайте парфюма на тъмно и при температура от 5  до 30°С.

Доставяме продукта и на едро. Набираме дистрибутори от цялата страна за всички наши продукти.

Разгледайте всички ароматизатори за автомобили

Допълнителна информация

Тегло 0.2 кг