Парфюм за автомобили Tobacco Vanilla

9.39 лв.

Аромат за автомобили “Tobacco Vanilla” – 100 мл.

Описание

Парфюм за автомобили “Tobacco Vanilla”

Парфюм за автомобили “Tobacco Vanilla”. Луксозен парфюм за автомобили с връхни нотки на листа от тютюн и подправки. Допълнителни нотки с мирис на бобова тонка, цвят от тютюн, ванилия и какао. Базовите нотки пълнят сетивата с ухание на изсушени плодове и дървесни нотки. Усещате нетръпчивия ориенталски “Tobacco Vanilla” с изобилие от есенции от листа на тютюн и ароматни пикантни нотки. Сърцевината се разкрива от кремообразните зърна от бобова тонка, тютюн, ванилия и какао и завършва с плодови акорди, обогатени със сладкия вкус на дървесна беловин.

Начин на приложение:

Използвайте за ароматизиране на автомобила си. Пръснете парфюма след почистване на купето в автомобила. Не пръскайте на по-малко от 1 м. от дамаски и тавани, за да не останат петна върху материята. Не използвайте вместо парфюм за тяло или за ароматизиране на дрехи. Не пръскайте по време на движение!

Вид: тип спрей – 100 мл.

Безопастност при употреба: Парфюма не е предназначен за употреба върху хора и животни. Може да причини увреждане на очите! Да не се вдишва! Не поемайте през устата!  Да се пази от деца! При алергична реакция, посетете лекар!

Съхранение:

За да се радвате по-дълго на този изискан аромат, съхранявайте парфюма на тъмно и при температура от 5  до 30° С .

Доставяме продукта и на едро. Набираме дистрибутори от цялата страна за всички наши продукти.

Разгледайте всички ароматизатори за автомобили

Допълнителна информация

Тегло 0.2 кг