Парфюм за дома “Aqua Linea”

13.30 лв.

Ароматизатор за дома и офиса “Aqua Linea” – 300 мл.

Код: 107 Категория:

Описание

 

Парфюм за дома “Aqua Linea”

Парфюм за дома “Aqua Linea” , който предизвиква чувствата и събужда въображението! Този парфюм за дома е пътешествие до тропическите раи на природата, съчетавайки аромат на морска пяна, освежаващ планински въздух и изобилие от ароматни тропически плодове. Екзотичният букет от аромати се обгръща от нежната нотка на водна лилия, придавайки на пространството ви уникален и неустоим аромат.

Пръснете от ароматизатора във въздуха и се потопете в свежия полъх на морския бриз, който ще направи вашия дом оазис на спокойствие и екзотика. Този парфюм за дома предлага тропическа свежест и екзотика в едно, правейки всяко пространство по-приятно и уютно.

Тип на аромата: тропически, свеж, екзотичен.

Начин на приложение:

Използвайте за ароматизиране на помещенията няколко пъти на ден. Проветрете стаята и пръснете парфюма във въздуха. Подходящ както за дома, така и за офиса. Не пръскайте на по-малко от 1 м. върху килими и мебели от текстил, за да не избегнете петна върху материята. Ароматизатора е предназначен специално за атмосферата в помещенията и може да се използва с цел подобряване на общото усещане за уют и стил. Не използвайте вместо парфюм за тяло или за ароматизиране на дрехи!

Вид: тип спрей – 300 мл.

Съхранение на парфюма:

За да се радвате по-дълго на този изискан аромат, съхранявайте парфюма на тъмно и при температура от 5 до 30 С .

Разгледайте всички ароматизатори за дома.

Допълнителна информация

Тегло 0.4 кг