Парфюм за дома Black Orchid

17.09 лв.

Ароматизатор за дома и офиса “Black Orchid” – 300 мл.

Описание

Парфюм за дома Black Orchid

Парфюм за дома Black Orchid. Вдъхновен от красивите цветове на черната орхидея, този парфюм за дома носи уханието на екзотика

Черна орхидея: Черната орхидея обикновено се свързва с мистерия и екзотика. Нейните цветове са често използвани в парфюмерията, за да добавят интрига и съфистикираност.

Илан-иланг: Илан-илангът със своите сладки, цветисти нотки се свързва с любовта и чувствеността. Това е популярен елемент в парфюмерията, който може да предизвика чувства на уют и допълнителна топлина.

Шоколад: Добавянето на шоколад към букета придава сладост и наслада. Шоколадът е често използван за създаване на топли и уютни аромати, които приличат на сладък десерт.

Подправки: Разнообразните подправки могат да придадат интерес и дълбочина на аромата. Те могат да варират от пикантни до дървесни, предоставяйки комплексност и оригиналност.

Този уникален съчетаний на екзотични и чувствени нотки, заедно със сладкия букет от шоколад и разнообразните подправки, вероятно създава изключително приятен и необичаен аромат за дома.

Тип аромата: сладък и чувствен

Начин на приложение:

Използвайте за ароматизиране на помещенията няколко пъти на ден. Проветрете стаята и пръснете парфюма във въздуха. Подходящ както за дома, така и за офиса. Не пръскайте на по-малко от 1 м. върху килими и мебели от текстил, за да не избегнете петна върху материята. Ароматизатора е предназначен специално за атмосферата в помещенията и може да се използва с цел подобряване на общото усещане за уют и стил. Не използвайте вместо парфюм за тяло или за ароматизиране на дрехи!

Вид: тип спрей – 300 мл.

Съхранение на парфюма:

За да се радвате по-дълго на този изискан аромат, съхранявайте парфюма на тъмно и при температура от 5 до 30 С .

Разгледайте всички ароматизатори за дома.

 

Допълнителна информация

Тегло 0.4 кг