Парфюм за дома “Dove”

13.30 лв.

Описание

Парфюм за дома Dove

Парфюм за дома Dove. Звучи страхотно! Ароматизаторът за дома Dove, със своите нотки на бели цветя, момини сълзи, роза и сандалово дърво, предоставя комбинация от свежест, нежност и дълбочина. Този парфюм за дома ще създаде уютна и приятна атмосфера във вашия дом.

Бели цветя и момини сълзи: Тези нотки вероятно добавят лекота и свежест към аромата. Белият цветя често се асоциират с чистота и невинност, докато момините сълзи могат да допринесат за нежност и емоционална нотка.

Роза: Ароматът на роза придава на парфюма дълбочина и сладост. Розата е чест използван елемент в парфюмерията и може да добави женственост и романтика.

Сандалово дърво: Сандаловото дърво е често използвано като базова нотка в парфюмерията. То може да придаде топлина и дълготрайност на аромата, като същевременно подчертава другите нотки.

Този комплексен букет от аромати създава изискан и балансиран парфюм за дома, който ще, допринесе за приятната обстановка у дома.

Тип аромат: свеж и нежен

Начин на приложение:

Използвайте за ароматизиране на помещенията няколко пъти на ден. Проветрете стаята и пръснете парфюма във въздуха. Подходящ както за дома, така и за офиса. Не пръскайте на по-малко от 1 м. върху килими и мебели от текстил, за да не избегнете петна върху материята. Ароматизатора е предназначен специално за атмосферата в помещенията и може да се използва с цел подобряване на общото усещане за уют и стил. Не използвайте вместо парфюм за тяло или за ароматизиране на дрехи!

Вид: тип спрей – 300 мл.

Съхранение на парфюма:

За да се радвате по-дълго на този изискан аромат, съхранявайте парфюма на тъмно и при температура от 5 до 30 С .

Разгледайте всички ароматизатори за дома.

Допълнителна информация

Тегло 0.4 кг