Препарат за външни тоалетни

11.50 лв.68.98 лв.

Био ензимен препарат за почистване на външни тоалетни. Разгражда натрупаната органична маса. Премахва миризмите.

Описание

Препарат за външни тоалетни

Препарат за третиране външни тоалетни. Концентриран продукт за третиране и почистване на външни сухи тоалетни. Прилага се за всички видове дворни тоалетни. Препарата съдържа селекция от безопастни непатогенни бактерии и ензими. След активиране на препарата ензимите се размножават, хранят и образуват колонии, като разграждат натрупаната органична маса и премахват миризмите. Висока ефективност и полза от третирането с биоензимни препарати. Решава проблемите с натрупаната органична маса във външните тоалетни.

ПРЕПАРАТ ТРЕТИРАНЕ НА ВЪНШНИ СУХИ ТОАЛЕТНИ.

ПОЛЗА:

  • Разгражда органичните отпадъци и премахва миризмите.
  • Разгражда тоалетна хартия.
  • Намалява нивото на органичната маса в ямата.
  • Увеличава попивната способност на почвата.
  • Намалява необходимостта от почистване със септичен камион.
  • 100% екологичен продукт

 ОПАКОВКА: 100 гр., 250 гр., 500 гр., 1100 гр.

ВИД И ЦВЯТ: Бежов прахообразен препарат.

ДОЗИРОВКА:

  • за първоначално третиране: 100 гр. от препарата е необходим за външни сухи тоалетни с обем до 2 м³ /натрупана органична маса/.
  • за поддържащо месечно третиране: 4 супени лъжици /40 гр./ за м³ натрупана органична маса

НАЧИН НА УПОТРЕБА: Изсипете необходимото количество от препарата “СЕПТИ БАКТ”  в 3÷5 литра НЕХЛОРИРАНА затоплена до около 30º С вода. Разбърквайте периодично за около 30 мин. за активиране на препарата, и изсипете в септичното съоръжение. Използвайте само пластмасов съд, дървена или пластмасова бъркалка за подготовката на разтвора.

ПРЕПОРЪКА:  За оптимален ефект спазвайте описаната дозировка и НЕ използвайте хлорирана вода за активация на препарата. Ако водата от водопроводната Ви мрежа е хлорирана, налейте водата в съд и изчакайте 48 h за изветряване на хлортта. Можете да подготвите разтвора И с трапезна или изворна вода. Най- добър резултат ще постигнете, ако органичната маса в дворната тоалетна е с над 70% влажност. При прекалено суха тоалетна налейте предварително вода, за разводняване на ямата. Не използвайте метални съдове и бъркалки при подготовката на разтвора! Не изливайте в ямата хлоросъдържащи препарати, киселини и основи!

Редовната употреба на биоензимни препарати за външни тоалетни намалява до минимум честотата и неприятния ангажимент от почистване на външните тоалетни. Спестява Вашето време и пари!

БЕЗОПАСТНОСТ ПРИ УПОТРЕБА: Избягвайте контакт с очите при подготовката на разтвора. Да не се вдишва. Не поемайте през устата. Измивайте ръцете обилно с вода и сапун след работа. Да се пази от деца! При алергична реакция, посетете лекар.

СРОК НА ГОДНОСТ И СЪХРАНЕНИЕ: 24 месеца. Съхранение на сухо при температура 5÷30˚С

Този продукт “Препарат за външни тоалетни” отговаря на директива 1999/45/EEC

ТЪРСИМ ДИСТРИБУТОРИ ЗА БИО ЕНЗИМНИ ПРЕПАРАТИ! СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ОТ ФОРМАТА ЗА КОНТАКТИ.

Допълнителна информация

Тегло Няма
Разфасовка

100 гр., 250 гр., 500 гр., 1 100 гр.