Препарат за гуми

8.69 лв.

Водоразтворим гланц за гуми – 500 ml.

Описание

Препарат за гуми

Водоратворим препарат за гуми ZAP. Препарат за почистване на гуми, гумени повърхности, гумени изделия. Полира и предпазва автомобилните гуми от въздействието на уличен прах, спирачен прах, остатъци от масла. Почиства и защитава гумите от избледняване. Възстановява черния цвят, гланцира автомобилните гуми и придава ефекта на мокри лъскави гуми. Постига дълготраен полиращ ефект. Обновява обработените повърхности. Предпазва гумите от напукване и ултравиолетови лъчи. Продукт подходящ за употреба както в професионални, така и в домашни условия. Подходящ за използване в автомивки.

  • Водоразтворим гланц за гуми
  • Освежава и придава блясък на автомобилните гуми
  • Предпазва гумите от напукване
  • Защитава от вода и прах, масла

Инструкции за употреба: Препарата се разпръсква от разстояние 15-20 см. върху подсушена вече гума, след което се разнася с гъба или се разтрива с четка. Възможност и за директно нанасяне с гъба или четка.

Безопастност при употреба: Да се избягва контакт с кожата и очите! Да не се поглъща! Носете лични предпазни средства! Да се пази от деца!

Хигиенни мерки: Изперете замърсеното облекло преди повторна употреба. Да не се яде, пие или пуши при употреба на продукта! Винаги измивайте ръцете си след работа!

Съхранение: Да се съхранява на добре проветриво хладно място, при температура 5÷30° С. Да се пази от замръзване!

Опаковка: 0.5 л. с пулверизатор.

Вижте други продукти в категория автокозметика.

Допълнителна информация

Тегло 0.6 кг