Препарат за петна от котки

25.89 лв.

Препарат за почистване на котешка урина, изпражнения, повръщано.

Описание

Препарат за петна от котки

Препарат за петна от котки. Био ензимен препарат за премахване на петна и миризма от котешка урина, изпражнения, повръщано. Неутрализира и елиминира органичните миризми при “маркиране” на местата от домашния любимец. Обезмирисява вече маркирани помещения и повърхности. Нуатрализира амоняк, тиоли, скатол. Препаратът за котешка урина е готов за употреба и съдържа ензими, органични, биоразградими, водоразтворими и екологично безопасни съставки. Неутрализира газовете при разграждане на протеини и въглехидрати, разграждат пикочната киселина на въглероден диоксид.

В препарата за петна от котешка урина има подбрани етерични масла, които отблъскват насекомите, и предотвратяват повторното маркиране на същото място. Елиминаторът има незабавен ефект, освобождавайки помещението от неприятните миризми. Безопасен е за употреба върху килими, мокети, тапицерии, бетон, камък и др. повърхности.

Био съставките неутрализират:

  • Лоша миризма от котешка урина, изпражнения и повръщано.
  • Разгражда пикочната киселина, амоняк, тиоли, креатин, феромони.
  • Премахва източника на неприятната миризма.
  • Ензимите разграждат урея, уробилин, пикочна киселина.
  • Натрии, креатинин, феромони.
  • 5 различни щама бактерии.
  • Киселинни и алкални газове, образувани при разграждането на протеини и въглехидрати.

УКАЗАНИЯ ЗА УПОТРЕБА: Премахнете източника на неприятна миризма и напръскайте замърсената зона и оставете да изсъхне. Преди първата употреба проверете устойчивостта на цвета на материята. Напръскайте на невидимо място маркираната повърхност, върху която ще се използва препаратът. Да не се разрежда!

БЕЗОПАСТНОСТ ПРИ УПОТРЕБА: Избягвайте контакт с очите! Да не се вдишва! Не поемайте през устата! Измивайте ръцете обилно с вода и сапун след работа!  ПАЗЕТЕ ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА! При алергична реакция посетете лекар.

ЗАБЕЛЕЖКА: Неутрализаторът за котешки миризми, не е освежител за въздух – не използвайте по начин, аналогичен на този тип пулверизатори.

СЪСТАВ НА ПРОДУКТА: След реакционна смес на 5-хлоро-2-метил-2-изотиазол-3-он [ЕС № 247-500-7] и 2-метил-2Н-изотиазол-3-он [ЕС № 220-239-6] (3: 1)

Разфасовка: 0,5 литра бутилка с пулверизатор.

Ензимен препарат за почистване на урина от кучета.

Разгледайте други Био препарати.

 

Допълнителна информация

Тегло 0.7 кг