Препарат за петна от кучета

25.89 лв.

Препарат за почистване на кучешка урина, изпражнения, повръщано.

Описание

 

Препарат за петна от кучешка урина

Био ензимен препарат на ” Био Гама” за петна от кучета. Премахва миризми от урина, изпражнения, повръщано от домашни любимци. Неутрализира и елиминира органичните миризми при “маркиране” на местата. Обезмирисява маркирани помещения и повърхности. Нуатрализира амоняк, тиоли, скатол. Препаратът за кучешка урина е готов за употреба и съдържа ензими, органични, биоразградими, водоразтворими и екологично безопасни съставки. Неутрализира газовете при разграждане на протеини и въглехидрати. Ензимите разграждат пикочната киселина на въглероден диоксид.

В препарата за петна от кучешка урина има подбрани етерични масла, които отблъскват насекомите, и предотвратяват повторното маркиране на същото място.

Био съставките неутрализират:

  • Лоша миризма от кучешка урина, изпражнения и повръщано.
  • Разгражда пикочната киселина, амоняк, тиоли, креатин, феромони.
  • Премахва източника на неприятната миризма.
  • Урея, уробилин, пикочна киселина.
  • Натрии, креатинин, феромони.
  • 5 различни щама бактерии.
  • Киселинни и алкални газове, образувани при разграждането на протеини и въглехидрати.

УКАЗАНИЯ ЗА УПОТРЕБА: Премахнете източника на неприятна миризма и напръскайте замърсената зона. Преди първата употреба проверете устойчивостта на цвета на материята. Напръскайте на невидимо място маркираната повърхност, върху която ще се използва препаратът.

БЕЗОПАСТНОСТ ПРИ УПОТРЕБА: Избягвайте контакт с очите! Да не се вдишва! Не поемайте през устата! Измивайте ръцете обилно с вода и сапун след работа!  ПАЗЕТЕ ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА! При алергична реакция посетете лекар.

ЗАБЕЛЕЖКА: Неутрализаторът за кучешки миризми, не е освежител за въздух – не използвайте по начин, аналогичен на този тип пулверизатори.

СЪСТАВ НА ПРОДУКТА: След реакционна смес на 5-хлоро-2-метил-2-изотиазол-3-он [ЕС № 247-500-7] и 2-метил-2Н-изотиазол-3-он [ЕС № 220-239-6] (3: 1)

Разфасовка: 0,5 литра бутилка с пулверизатор.

Ензимен препарат за почистване на урина от котки.

Разгледайте други Био препарати.

 

Допълнителна информация

Тегло 0.7 кг
Вид

Кучета, Котки