Препарат за почистване на джанти

13.50 лв.

Препарат за джанти ZAP – 500 ml.

Описание

 

Препарат за почистване на джанти

Препарат за почистване на джанти ZAP.  Предназначен за измиване и поддръжка на алуминиеви и стоманени джанти. Специална почистваща фомула разтваря и премахва стари замърсявания от минерални масла, спирачен прах, каучук, опушване, сажди. Възстановява оригиналния блясък на джантите. Безопасен за гумите на автомобила. Създава тънък защитен слой върху почистената повърхност, предпазва джантите от корозия и замърсявания. Почиствате джантите на Вашия автомобил, без да се налага особена прецизност при нанасянето на препарата. Попадналите върху гумите пръски от препарата, няма да причинят поражения върху гумите. При попадане на препарат върху гумите, забършете с кърпа или облейте обилно с вода. Препарата за почистване на алуминиеви джанти ZAP е готов за употреба продукт в удобна бутилка със спрей пулверизатор. Подходящ за употреба както в домашни условия, така и за автомивки.

  • Прониква, разтваря и премахва отложените замърсявания върху джантите.
  • Възстановява оригиналния блясък.
  • Създава слой върху повърхността предпазващ от корозия и последващи замърсявания.
  • Безопасен за гумите на автомобила.
  • Био разградим продукт.
  • Не уврежда повърхностите на джантите и болтовете.

Инструкции за употреба: Продукт готов за употреба. Нанася се с пръскалка и при необходимост се разтрива с четка. След отстраняване на замърсяването се изплаква с вода.

Да се спазват инструкциите за безопастност и съхранение!

Препоръки за безопастност: Да не се яде, пие или пуши при употреба на продукта! ПРИ ПОГЛЪЩАНЕ Изплакнете устата! ПРИ КОНТАКТ С КОЖАТА (или косата) незабавно свалете цялото замърсено облекло! Облейте кожата с вода! ПРИ КОНТАКТ С ОЧИТЕ промивайте внимателно с вода в продължение на няколко минути! Свалете контактните лещи! Продължете с изплакването.

Да се избягва контакт с очите, кожата или облеклото. НОСЕТЕ ЛИЧНИ ПРЕДПАЗНИ СРЕДСТВА!. Да се използва само на открито или на добре проветриво място! ДА СЕ ДЪРЖИ ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА!

При необходимост Инфомационен Лист за Безопастност се предоставя на потребителите!

Да се съхранява на добре проветриво хладно място, при температура 5÷30° С. Да се пази от замръзване!

Опаковка: 0.5 л. с пулверизатор.

Вижте други продукти в категория автокозметика.

 

Допълнителна информация

Тегло 0.6 кг