Препарат за почистване на пластмаси, кожа, текстил

7.70 лв.

Препарат за почистване на кожени и текстилни авто тапицерии – 500 ml

Описание

 

Препарат за почистване на пластмаси, кожа, текстил

Препарат за почистване на пластмаси, кожа, текстил ZAP. Универсален препарат, предназначен за почистване и освежаване на пластмасовите части по автомобила, кожен салон, текстилени дамаски, тапицерия в автомобила. Препарат ZAP отстранява петна от масло, мазнина, сажди, никотин, и мръсотия от всякакви тъкани, изкуствена и естествена кожа. Подходящ за почистване на автотапицерии, замърсени тапицерии по вратите и тавана на автомобила. Лесно изплакване след почистване на салона. Придава оставя приятен аромат на ванилия. Икономичен и ефективен продукт. Препарат подходящ за употреба както в професионални, така и в домашни условия. Подходящ за използване в автомивки. Възможност за други приложения. Почиства още:

  • Дрехи, обувки, маратонки
  • Мека мебел
  • Текстилени и кожени тапицерии
  • Раници, куфари, сакове
  • Спортна екипировка
  • Работно облекло, униформи
  • Килими, мокети

Инструкция за употреба: Препарата се разпръсква от разстояние 15-20 см. Замърсеното място се разтрива с микрофибърна кърпа или четка.

Безопастност при употреба на препарата: Да се избягва контакт с кожата и очите! Да не се поглъща! Носете лични предпазни средства! Да се пази от деца!

Хигиенни мерки: Изперете замърсеното облекло преди повторна употреба. Да не се яде, пие или пуши при употреба на продукта! Винаги измивайте ръцете си след работа!

Съхранение: Да се съхранява на добре проветриво хладно място, при температура 0÷30° С. Да се пази от замръзване!

Опаковка: 0.5 л. с пулверизатор.

Вижте други продукти в категория автокозметика.

 

 

 

 

Допълнителна информация

Тегло 0.6 кг