Препарат за тапицерии

12.99 лв.36.19 лв.

Професионален концентриран препарат за автотапицерии, дамаски, килими – 2.5 л./5 л.

Описание

 

Препарат за тапицерии

Препарат за тапицерии, килими, дамаски, стелки, текстилни облицовки. Професионален концентриран препарат за ръчно и машинно пране на килими, мокети, дамаски и автотапицерии. Препарата разгражда бързо и лесно мръсни образования и петна по тавана и интериора на автомобила. Отстранява цигарен дим, неприятни миризми. Ефикасен срещу всички типове замърсявания. Почиства из основи и не оставя следи по текстилните повърхности, намалява последващо замърсяване. Почиства в дълбочина, освежава цветовете, изсъхва бързо и оставя приятен свеж аромат. Можете да използвате четка или микрофибърна кърпа при работа с препарата. Подходящ за приложение в обществени перални, автомивки, домакинства, автоцентрове.

Начин на приложение:

Концентрираният препарат се разрежда с вода в пропорции от 1:10 до 1:50 (100 мл препарат към 5 л вода), в зависимост от степента на замърсяване. Полученият разтвор се използва за обработка на замърсените повърхности, след което се изплакват с вода или се почистват с влажна кърпа. Придържайте се към препоръчените пропорции, за да постигнете оптимални резултати в зависимост от необходимата степен на почистване.

Състав: 5-15% ПАВ, парфюмна композиция.

Разфасовка: Концентрат – 1 литър, туба 2.5 литра, 5 литра

Препоръка за безопастност: Използвайте лични предпазни средства при работа с препарата! Пазете от деца! Следвайте инструкцията на етикета.

Съхранение: В закрити и сухи помещения при температура 5÷30˚С

Срок на годност: 24 месеца

Дата на производство: Виж маркировка на етикета.

 

 

Допълнителна информация

Тегло 2.7 кг
Литри

1л., 2.5л., 5л.