Препарат за автомивки

21.79 лв.

Препарат за безконтактно измиване на автомобили – 2.5 литра

Описание

Препарат за автомивки

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

Професионален препарат за автомивки. Изключително силен алкален, концентриран, почистващ препарат за безконтактно външно измиване на автомобили, мотори, автобуси, камиони, селскостопанска техника и др. Препаратът за автомивки лесно и ефективно премахва статичните замърсявания от масло, следи от насекоми и прах, спирачен прах, сажди, без да е агресивен към третираните части. Придава блясък на повърхноста на боята. Подходящ е за употреба в ръчни автомивки, автомивки на самообслужване, четкови автомивки, лична употреба.

Продукт предназначен за професионална и лична употреба.

УКАЗАНИЯ ЗА УПОТРЕБА:

разреждане до 1:5 за фолмер  (пянообразувател)

разреждане до 1:50 за небулизатор спрей

разреждане до 1:100 за ръчно измиване с четка

Безконтактно външно измиване: при нормално замърсени автомобили – разреждане 1:25 до 1:50 с вода. След нанасяне се изчаква 1 минута и се отмива със струя под налягане, (оптимално налягане от 120 до 150 bar)   с оптимална температура за изплакване до +50° С.

Разфасовка на препарата – 2.5 литра.

БЕЗОПАСТНОСТ ПРИ УПОТРЕБА: Използвайте лични предпазни средства! Избягвайте контакт с очите. Да не се вдишва! Не поемайте през устата! Измивайте ръцете обилно с вода и сапун след работа. Да се пази от деца! При алергична реакция, посетете лекар! Следвайте инструкцията на етикета.

Състав: натриев хидроксид 10-15%, амфотерен и нейоногенен ПАВ, ЕДТА 4, натриева сол, антикорозионни добавки.

Биоразградимост на препарата: над 90%
Срок на годност: 24 месеца от дата на производство

Разгледайте още препарат за тапицерии

Допълнителна информация

Тегло 2.7 кг